„Cviky EDU – kinestetiky pro pomoc dětem s učením“ – přednáška s prezentací vybraných nápravných cviků

16.03.2011 20:39

 

Termín přednášky: úterý 5.4.2011 a 19.4.2011 od 18:00 do 20:00 hod.

 

Cviky EDU –kinestetiky pro pomoc dětem s učením“

 

Přednáška věnovaná problematice poruch učení a chování u dětí školního a předškolního věku se zaměřením na nápravné techniky a možnosti dětem účinně pomoci ve škole i doma.

Srdečně zveme všechny rodiče handicapovaných i zdravých dětí, kteří hledají možnosti jak pomoci svým ratolestem nejen se školními problémy, ale také s poruchami funkcí vnímání, zrakových a sluchových center, s oslabenou motorikou a orientací v prostoru či nesoustředěností.

Zveme také studenty, pedagogy a seniory, kteří se chtějí seznámit s korekčními technikami EDU-kinestetiky pro harmonizaci a stimulaci mozkových hemisfér a dovědět se, jakým způsobem zlepšit svůj potenciál paměti, soustředěnosti, zklidnění a aktivně podpořit psychickou a fyzickou kondici.

Edukační Kineziologie byla vyvinutá na základě psychologických, pedagogických a hlavně neurologických výzkumů spojením západní moderní medicíny s východní medicínou pro pomoc dětem s učením a pak se rozšířila i na další možnosti použití pro dospělé, seniory a malé dětičky s handicapem. Speciálními pohybovými cviky trénujeme a stimulujeme mozkové funkce a tím celý koordinační systém těla. Je to nejpřirozenější postup nápravy jakýchkoli problému Centrální nervové soustavy, která dává podnět všem úkonům našeho těla a mysli.

 

Dovíte se, jak poznat první příznaky pozdějších problémů dysfunkcí mozku již u kojenců, batolat, předškolních i školních dětí. Seznámíte se s možnostmi absolvování kurzů, seminářů či týdenních pobytů zaměřených na výuku a praktický trénink všech nápravných a reedukačních technik EDU-kinestetiky pro práci s dětmi doma i ve škole.

 

Část přednášky bude zaměřená na praktickou ukázku vybraných cvičení Edukační Kineziologie pro nápravu určitého problému.

 

Místo konání: Centrum Duhový Diamant, Sokolská 66, Praha 2 (metro I.P. Pavlova a pak směrem po hlavní dolů k Muzeum. Budova vpravo ve směru chůze, vchod do vjezdu budovy a pak vlevo po schodech)

Cena přednášky s prezentací cviků: 200,- Kč

Rezervace účasti předem na kontakt: e-mail: miriam.zikmundova@seznam.cz, tel.: 737 109 441

Je nutné se přihlásit nejpozději dva dny před termínem přednášky. Vaší účast potvrdíme zpětným emailem. Platba se uskuteční v místě konání akce v Centrum Duhový Diamant.

S sebou: blok, psací potřeby a dobrou náladu.