Karmické odkazy a zátěže v datu narození - praktický miniseminář každou dubnovou středu od 18:00 do 21:00 hod

16.03.2011 20:34

 

Termíny semináře pro zájemce:

6. dubna 2011; 13. dubna 2011; 20. dubna 2011; 27. dubna 2011

 

Karmické odkazy a zátěže v datu narození“ – praktický miniseminář

 

Nevšední pohled na čísla data narození z pohledu předané rodové karmy a osudového zatížení v současném životě.

Dovíte se, jaké karmy rozlišujeme a čím jsou charakteristické. Seznámíte se s vlivem jednotlivých karmických zátížení jako odkazu našich předků, zakódovaných v datu našeho narození. Naučíte se vyhledávat karmickou zátěž ve svém datu narození a najít podobenství karmických vlivů v datech svých nejbližších. Pochopíte, co nyní můžete udělat lépe, aby karmický řetězec se zastavil a nepokračoval předáváním zátěže na další generace. Porozumíte zkouškám svého života a propojení odkazu rodů spojených svatbou partnerů. Zjistíte, jaký odkaz jste předali svým dětem a jak tomu případně čelit. Naučíte se rozlišovat karmicky zatížené dny a měsíce v roce a také, jak zacházet s touto energii v běžném životě. Čím víc o sobě zjistíte, tím lépe pochopíte svůj život a budete si umět účinněji pomoci.

 

Místo konání: Centrum Duhový Diamant, Sokolská 66, Praha 2 (metro I.P. Pavlova a pak směrem po hlavní dolů k Muzeum. Budova vpravo ve směru chůze, vchod do vjezdu budovy a pak vlevo po schodech)

Cena minisemináře: 550,- Kč

Rezervace účasti předem na kontakt: e-mail: miriam.zikmundova@seznam.cz, tel.: 737 109 441

Je nutné se přihlásit nejpozději dva dny před termínem semináře. Vaší účast potvrdíme zpětným emailem. Platba se uskuteční v místě konání akce v Centrum Duhový Diamant.

S sebou: blok, psací potřeby, barevné fiksy a dobrou náladu.