Krajina mého srdce - seminář 19.3. 2011 od 10:00 do 17:00

22.02.2011 21:25

 

Hledáme cestu k sobě a plnému porozumění toho, co prožíváme ve svém současném životě. Též hledáme své poslání a vnitřní vedení, které nás neomylně vede k plnému probuzení.

 

Krajina mého srdce – její otevření a rozvinutí
celodenní seminář s přípravou na život v Jednotě a v energiích roku 2012

19.března  2011, od 10:00 do 17:00 h. (sobota), místo konání: Centrum Duhový Diamant

 

Dopolední část od 10 do 13 h.: Otevření svého srdce do bezpodmínečné lásky

Začneme s láskyplným otevírání čtvrté čakry a postupně si plně prožijeme pocit bezpodmínečné lásky. Postupně otevřeme srdce tak, aby energie bezpodmínečné lásky byla pro nás důvěrným a hluboce prožívaným stavem. Odstraníme bloky a zranění, která srdeční čakru uzavřela.

 

Odpolední část od 14 do 17 h.: Léčení svého bytí pomocí bezpodmínečné lásky

Hluboce se propojíme se sebou samým prostřednictvím srdeční čakry, uvolníme ji a necháme ji propojit se s naším vědomím. Plně si prožijeme naplnění bezpodmínečnou láskou a budeme ji společně používat pro léčení a otvírání svých čaker. Naučíme se i používat bezpodmínečné odpuštění a přijetí pro své léčení a uvolňování nejhlubších zranění. Naladíme se i na úroveň Kristovy bezpodmínečné lásky.

 

Naladíme se na společná témata, která při společném setkání vyplynou, sladíme své energie navzájem a ponoříme se do meditace, která propojí skupinku a umožní tvořivě pracovat se společným tématem. Budeme přirozeně plynout se svoji moudrostí, svým vedení, intuicí, pocity a necháme volnost tématům, aby nás přirozeným způsobem vytvořená energie skupinky dovedla k novým řešením, prožitkům, pochopením a vnitřně nás obohatila i vzájemně více propojila.

Jsou zváni všichni, koho skupinová intuitivní a tvořivá práce zaujme a přitahuje.

 

Způsob přihlášení: V případě zájmu je potřeba přihlásit se dopředu a do 17.března 2011 buď mailem na fengsuej@seznam.cz nebo telefonicky na 608 420 584.. Poté Vám pošleme e-mailem potvrzení účasti. Příspěvek na společné setkání je 560,- Kč. Je možné se účastnit pouze dopoledního nebo odpoledního programu a příspěvek je pak 300 Kč.

 

Krajina mého srdce - její otevření a rozvinutí

celodenní seminář s přípravou na život v Jednotě a v energiích roku 2012

19.března 2010, Praha

10.00-17.00 h., sobota

Hluboce se propojíme se sebou samým prostřednictvím srdeční čakry, uvolníme ji a necháme ji propojit se s naším vědomím a objevíme další rovně sebe samých...