Prožitkové semináře pro přípravu na život v Jednotě a bezpodmínečné lásce

11.01.2011 10:12
Mnohem více mě to směřuje k přítomnému okamžiku, radosti, bezpodmínečné lásce, prožívání vztahů, milování s partnerem, a radosti z hmoty a tvoření a bytí v ní.
Ponoření se do přítomného okamžiku a plynutí s ním
miniseminář s přípravou na život v Jednotě a v energiích roku 2011
13.ledna 2011, od 18:30 do 21:30 h. (čtvrtek), místo: Centrum Duhový Diamant
Stav Jednoty je okamžik, kdy potkáme Boha a rozkryjeme hru na dualitu, hru na dobré a špatné. V přítomnosti nalezneme sami sebe a bezpodmínečnou lásku. Vystoupíme z dosavadních her mysli a rozdělování světa na dobré a zlé. Přidáme i hodně hluboký prožitek radosti, neboť Bůh chce, abys jsi se miloval, abys miloval ostatní a vše kolem a k tomu vše v bezmezné radosti svého vnitřního dítěte.
Způsob přihlášení: V případě zájmu je potřeba přihlásit se dopředu a to do 11.ledna 2011 buď mailem nebo telefonicky (uvést jméno a mobil). Poté Vám pošleme e-mailem potvrzení účasti. Cena semináře je 450,- Kč.

 

 
Seminář propojí lidi, kteří se rozhodli společně pracovat na sobě. Celá společná práce je směřována k tématu roku 2012 a na život v Jednotě a bezpodmínečné lásky.
Setkání v „tvořivém kruhu“ na vlně energie Jednoty, lásky a propojení
společné setkání vytvoří téma, na kterém budeme pracovat společně
21.ledna 2011, od 18:30 do 21:30 h. (pátek), místo konání: Centrum Duhový Diamant
Poslední semináře na sklonku roku 2010 mě inspirovaly k vyzkoušení skupinové práce, do které jsou všichni přítomní stejnou měrou zapojeni. Není důležité dávat přesné témata setkání předem. Ba naopak, vše se bude odkrývat zejména až na místě, kdy hravým způsobem složíme společně náplň našeho setkání - budeme vždy dovedeni na správné místo, situaci a mezi lidi, i když to předem nemusíme přesně vědět (a o to vše je zábavnější).
Budeme plynout s intuicí, svým vedením a teprve až na místě, až se opravdu sejdeme, propojíme se na úvod v „tvořivém kruhu“, kdy každý vyjádří své pocity, myšlenky a přání, která jej dovedla do skupinky.
Naladíme se na společná témata, která při seznamovaní vyplynou, sladíme své energie navzájem a ponoříme se do meditace, která propojí skupinku a umožní tvořivě pracovat se společným tématem. Budeme přirozeně plynout se svoji moudrostí, svým vedení, intuicí, pocity a necháme volnost tématům, aby nás přirozeným způsobem vytvořená energie skupinky dovedla k novým řešením, prožitkům, pochopením a vnitřně nás obohatila i vzájemně více propojila.
Jsou zváni všichni, koho skupinová intuitivní a tvořivá práce zaujme a přitahuje.
Způsob přihlášení: V případě zájmu je potřeba přihlásit se dopředu a to do 19.ledna 2011 buď mailem nebo telefonicky (uvést jméno a mobil). Poté Vám pošleme e-mailem potvrzení účasti. Příspěvek na společné setkání je 450,- Kč.

 

 

Prožitkové semináře pro přípravu na život v Jednotě a bezpodmínečné lásce

Tak, jak vnímám současné energie, sebe a vše kolem sebe, vede mě to k zamyšlení nad transformací z jiných pohledů, než mě zajímaly dosud a vede mě to k plnému prožívání procesu transformace, k probouzení nového vědomí v sobě. Rád bych méně mluvil, více měnil a prožíval a tím i zcela prakticky se slaďoval s tím, co bude a už na nic nečekal.

Mnohem více mě to směřuje k přítomnému okamžiku, radosti, bezpodmínečné lásce, prožívání vztahů, milování s partnerem, a radosti z hmoty a tvoření a bytí v ní. Vše je samozřejmě spojeno s uzdravením všech čaker a otevřením zejména čtvrté čakry bezpodmínečné lásky.

I když často přichází zkoušky, pointa zůstává - zůstat v přítomném okamžiku, v napojení na své vedení, na vnitřní sílu, pocit bezpečí a radost. To lze nejlépe bez myšlenek na minulost a budoucnost na jedné straně a na druhé zůstat v prožívání pocitu klidu, bezpodmínečné lásky a v napojení, že vše se děje správně a máme plnou ochranu a vedení od matky Země a nebeského Otce.

Proto bych se rád na nejbližší dobu věnoval zážitkovým a tvořivým seminářům, jak se naučit spočívat v přítomnosti. Pouze v přítomnosti plyneme sami se sebou a řádem a moudrostí přírody a vesmíru. Tento okamžik nechytíme do žádného pojmu, myšlenky nebo slova. Pouze může být a pokud je, tak jej plně prožíváme.

Prosím, povšimněte si slova prožíváme - je to podstatný rozdíl od myšlení, kterým přítomnost nikdy neuchopíme a vždy jej použitím slova nebo myšlenky mineme. Je potřeba se na to naladit zcela jinak, než jak jsme byli vedeni současným společenským systémem.

Teprve, když to správně "pustíme" a "dovolíme si", začneme přítomný okamžik prožívat nejprve v pocitech. A pokud to "pustíme" ještě více, dostaneme se ještě více a hlouběji do přítomného okamžiku, hlubších úrovní vědomí. Zde je všechno - radost, láska, propojení s Bohem, s přírodou, plné láskyplné a radostné prožívání sebe, bezmezná důvěra v to, že je vše správně. Jen si dovolit prožít tento stav Jednoty a plné ztotožnění se vším, co je, s Bohem.

Bude to souviset s následujícími tématy:

Otevření srdeční čakry do bezpodmínečné lásky
Najdeme nejvhodnější způsob její otevření, ponoříme se do její léčení a možnostmi léčení a otvírání srdeční čakry samotné a léčení láskou i jiné čakry a karmické lekce. Odhalíme způsob, jak prožívání bezpodmínečné lásky přenášet do běžného života. Většina dalších seminářů blízko navazuje na otevřené srdce.

Ponoření se do přítomného okamžiku a plynutí s ním
Pokud stále hledáme odpovědi na budoucnost a minulost, úspěšně ztrácíme přítomný okamžik, kde jsou všechny odpovědi. Rozkrýt funkci mysli a myšlení a přejít na prožívání přítomného okamžiku je klíčové, jak se přiblížit roku 2012. V přítomnosti se zastaví mysl, otevře srdce, prožívání pocitů a projeví se spojení s Bohem. Ponoříme se postupně hlouběji do prožívání přítomnosti a svého bytí láskyplným způsobem a stane se tolik, kolik si v tomto bezpečném okamžiku dovolíme.

Prožívání radosti a propojení se sebou
Stav Jednoty je okamžik, kdy potkáme Boha a rozkryjeme hru na dualitu, hru na dobré a špatné. V přítomnosti nalezneme sami sebe a bezpodmínečnou lásku. Vystoupíme z dosavadních her mysli a rozdělování světa na dobré a zlé. Přidáme i hodně hluboký prožitek radosti, neboť Bůh chce, abys jsi se miloval, abys miloval ostatní a vše kolem a k tomu vše v bezmezné radosti svého vnitřního dítěte.

Vnášení radosti a lásky do svého bytí a tvoření ve hmotě
Naše duše sestoupila ze stavu světelného těla dočasně do fyzického těla, aby si to vyzkoušela a poznala zcela něco nového, co dříve neznala. I andělé nám závidí, že můžeme d rukou vzít hmotu a přetvářet ji. Podíváme se na zranění a programy, které nám zabraňují mít radost z hmoty, z fyzického těla, z proudění hojnosti a dostatku. Cítit se ve svém fyzickém chrámu těla je to, co je potřeba objevit, plně uzdravit a procítit v radosti, lásce a plném sebevyjádření své neomezené hravosti a tvořivosti.

Napojení na energii Jednoty a léčení skrze ni
Současně se zvládáním svého života ve hmotě (tj. téma třech spodních čaker) se můžeme otevírat a napojovat i na vesmír (což souvisí s otvíráním tří vrchních čaker) - jeho moudrost, duchovní průvodce, svoji světelnou rodinu a i místo, odkud pocházíme. Využijeme této účinné pomoci i s pomocí energie Jednoty, která plně proudí na Zemi a obklopuje nás. Brzy budeme žít v zcela nových energiích, které se na Zemi pomalu zpřítomňují. Srdce je středem a jsme dobře propojeni s hmotou (toto máme už zpracováno) a současně se napojujeme na vesmír skrze energii Jednoty. Takto jsme plně v rovnováze a povyšujeme své fyzické bytí na Zemi na vnášení Světla do hmoty skrze sebe.

Proto již méně slov, co bude zítra, za měsíc nebo v roce 2012. To pochopení může přijít právě nyní ve formě hlubokého prožití přítomného vyššího stavu vědomí a není potřeba čekat a ptát se na rok 2012.

Postupně budeme na této stránce doplňovat termíny podvečerních miniseminářů na tato uvedená témata. Pokud jsou témata miniseminářů pro Vás zajímavá už teď, prosím, napište. Rádi bychom začali od ledna 2012.