Vstup do energií Jednoty, lásky a plného probuzení (23.4.2011 - celodenní seminář)

21.03.2011 16:52

 

 

Hledáme cestu k sobě a plnému porozumění toho, co prožíváme ve svém současném životě. Též hledáme své poslání a vnitřní vedení, které nás neomylně vede k plnému probuzení.

Vstup do energií Jednoty, lásky a plného probuzení (celodenní seminář)

23.dubna 2011, od 10:00 do 17:00 h. (sobota)

Centrum Duhový Diamant - Sokolská 66, Praha 2

Energie se kolem nás neustále vyvíjejí a my jsme též součástí proměny Matky Země a vstupujeme stále do jemnější a vyšších energií. To sebou přináší i změny, které cítíme v sobě, ve svých vztazích a též i ve vnější společnosti. Otevřeme se společnému sdílení tématu osobní transformace a v ponoření do své meditace se naladíme na různé druhy podpory, které nám mohou v tomto vnitřním probouzení nejvíce pomoci.

Vyzkoušíme si otevření jak vnitřních zdrojů podpory a léčení - bezpodmínečné lásky, duchovních průvodců, energie tvoření ve sluneční pleteni, dobrého ukotvení ve fyzickém těle, propojení s vnitřní ženou, mužem a dítětem. Hluboké je též vnitřní propojení se sebou samým a to se svým Vyšším Já a se svou vlastní duší.

Svoji živou zkušenost pak použijeme i pro propojení s vnější pomocí, a to zejména s léčivou energií Matky Země.

Naladíme se na společná témata, která při společném setkání vyplynou, sladíme své energie navzájem a ponoříme se do meditace, která propojí skupinku a umožní tvořivě pracovat se společným tématem. Jsou zváni všichni, koho intuitivní a tvořivá práce ve skupině zaujme a přitahuje.

Způsob přihlášení: V případě zájmu je potřeba přihlásit se dopředu a do 20.dubna 2011 mailem na fengsuej@seznam.cz nebo telefonicky na 608 420 584. Příspěvek na společné setkání je 680,- Kč.